Vridfönster

Placeholder

Vår populäraste fönstermodell som kombinerar modern funktion med snygg design. Vridfönster är enkla att underhålla och har ett lågt U-värde. Våra vridfönster kan fås med 180° vertikal eller horisontell (sidvrid) öppningsfunktion.

  • Med barnspärr
  • Inbrottssäkert
  • Enkelt att rengöra

Vridfönster öppnas utåt och har beslag som gör fönstret praktiskt vridbart runt sin egen axel. Den moderna konstruktionen med vädringsläge gör fönstret mycket tåligt och säkert. Fönstret har inbyggd öppningsbegränsning som kräver båda händerna för att öppnas och höjer barnsäkerheten. Våra vridfönster går att få med dolda beslag som inte syns från utsidan och ger huset ett renare utseende. Fönstrena är tillverkade i tätvuxen furu, med eller utan aluminiumbeklädnad på utsidan, och kan fås med två- eller treglas isollerruta med varmkant. Vridfönster med treglas isolerruta har ett U-värde på 0,8.

Inbrottssäkert

Våra vridfönster har kraftiga beslag som tillsammans med spanjolettens låsanordning ger ett bra skydd mot inbrottsförsök. Vi har fönster med hög säkerhet, godkända enligt Secured By Design.


Enkelt att rengöra

Vridfönster kan vridas runt 180 grader. Du behöver inte ställa dig utomhus för att rengöra fönstret utvändigt utan kan enkelt vrida utsidan inåt och tvätta hela fönstret medan du står inomhus.


Tillval vridfönster

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

Klicka på bilderna om du vill veta mer.

finns i produktserien hedgårda modernPlaceholder
Placeholder