Karmfasta fönster

Placeholder

Karmfasta fönster är ett energismart, prisvärt och inbrottssäkert alternativ som lämpar sig bra som större glaspartier, sidoljus och inglasade altaner.

  • Lågt U-värde
  • Inbrottssäkert
  • Maximalt ljusinsläpp

Karmfasta fönster är inte öppningsbara. De har en hög energieffektivitet eftersom glaset sitter fast i karmen och minimerar kallras. Karmfasta fönster kan fås i större mått än öppningsbara fönster och passar bra som stora fönsterytor och väggpartier där maximalt ljusinsläpp önskas och fönster inte behöver vara öppningsbara. Fönstrena är mycket svåra att bryta sig igenom. Våra karmfasta fönster är tillverkade i tätvuxen furu, med eller utan aluminiumbeklädnad på utsidan, och kan fås med två- eller treglas isollerruta med varmkant.

Lågt U-värde


Karmfasta fönster har ett bättre U-värde än öppningsbara fönster. De läcker ut mindre värme och släpper in mindre kall luft än fönster som kan öppnas.


Maximalt ljusinsläpp


Karmfasta fönster har en smalare ram och större glasyta än öppningsbara fönster i samma storlek. Karmfasta fönster kan beställas i större storlekar än öppningsbara fönster.


Tillval karmfasta fönster

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

Klicka på bilden om du vill veta mer.

finns i produktserien hedgårda modern


finns i produktserien hedgårda traditionPlaceholder
Placeholder
Placeholder